Ruzie tussen ontwikkelaars Call of Duty-franchise | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vlak voordat de nieuwste Call of Duty, genaamd World at War, in de winkelschappen ligt, is een relletje ontstaan tu en de ontwikkelaars van de franchise. Het bedrijf Infinity Ward heeft de serie geïntroduceerd, maar heeft deel 3 en de jongste telg uitbesteed aan Treyarch. Call of Duty: World at War zal aankomende vrijdag al in de winkelschappen liggen.

De community manager van Infinity Ward, Robert Bowling, heeft op zijn officiële blog echter aangegeven dat hij bepaalde uitspraken rondom World at War spuugzat is. Recentelijk zei Noah Heller, die voor Activision over de Call of Duty-franchise gaat, het volgende over World at War:

"In de vorige Call of Dutys kostte het mi chien twee of drie schoten  met de zogenoemde bolt action rifle om iemand dood te schieten. Nu hebben we ervoor gezorgd dat je met één schot een vijand doodt, aangezien de speler dat verwacht."

Dit schoot Robert Bowling van Infinity Ward in het verkeerde keelgat. Hij is het meer dan zat dat er elke keer maar weer naar Call of Duty 4 verwezen moet worden als het om World at War gaat. Op enigszins cynische wijze voegt hij daaraan toe dat World at War genoeg unieke promotiepunten heeft. Nazi-zombies, bijvoorbeeld.

Hij zegt verder dat Heller "completely fucking wrong" zit en dat de pers niet meer met deze "Senior Super Douche" van Activision moet praten. Bowling lijkt dus tamelijk gefrustreerd te zijn door de continue verwijzingen naar Call of Duty 4 door Heller.

Praat eens wat meer over vlammenwerpers, veel leuker dan rifles!

Met dank aan LeXuZ voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou