Rust wordt helemaal opnieuw ontwikkeld | Gamer.nl

Rust wordt helemaal opnieuw ontwikkeld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens Newman wordt de Early Acce -versie helemaal geschrapt en uiteindelijk vervangen voor een nieuwe versie. "We hebben veel stomme besli ingen genomen in de oude code. Dat is eigenlijk niet eerlijk. We maakten een hoop besli ingen terwijl we niet eens wisten wat voor spel we maakten."

Newman legt uit dat zodra er iets veranderd wordt in de code van Rust, heel de game mogelijk niet meer werkt. Daarom is het beter om een compleet nieuwe code te ontwikkelen. Newman gaf eerder deze maand ook aan dat de game al 1,6 miljoen keer verkocht is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou