Rusland krijgt geen digitale versie van Call of Duty: Modern Warfare op PS4

Rusland krijgt geen digitale versie van Call of Duty: Modern Warfare op PS4

Activision meldt dat de digitale versie van Call of Duty: Modern Warfare voor de PlayStation 4 voorlopig niet naar Rusland gaat komen.

Rusland weigert de game te verkopen via de digitale PlayStation Store en daarom heeft Activision gemeld dat de digitale versie van Modern Warfare voor de PS4 voorlopig niet naar Rusland gaat komen. In een tweet via het officiële Russische Twitter-kanaal van Call of Duty wordt het volgende gezegd: “In het hart van Modern Warfare ligt een volledig werkend verhaal dat voorzichtig gecreëerd is om alle spelers plezier te bieden. Sony Interactive Entertainment heeft besloten om de game niet te verkopen in de Russische PS Store. We kijken uit naar de release van de game in digitale vorm voor pc en Xbox op 25 oktober.”

Het is nog niet duidelijk waarom Rusland weigert de digitale PlayStation 4-versie te verkopen en Sony heeft verder nog geen reactie of uitleg gedeeld. Mogelijk komt dit door de rol die Rusland in het verhaal van de nieuwe shooter speelt.

De game is nog steeds beschikbaar als fysieke editie, alleen de digitale versie is niet te koop tot grote frustratie van de Russische fans, zo blijkt uit de reacties op het Twitter-bericht.

Call of Duty: Modern Warfare is vanaf 25 oktober beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja die tweet helpt... Daar kan van alles staan natuurlijk. Absoluut geen meerwaarde voor dit artikel, die tweet laat ons niet Russisch sprekende/lezende users toch helemaal niet zien dat de Russische spelers boos zijn??? Anyway, so what niet digitaal, koop je m toch gewoon in de winkel.

0

Aanbevolen voor jou