RollerCoaster Tycoon voor Nintendo 3DS aangekondigd | Gamer.nl

RollerCoaster Tycoon voor Nintendo 3DS aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de game worden verschillende nieuwe spelvormen geïntroduceerd. Naast Coaster Story, waarin de speler aan de hand van een "samenhangend en onderhoudend verhaal" een tutorial doorloopt, kunnen spelers ook voor Coaster Creation kiezen. In deze modus kan de speler met de nieuw ontwikkelde Park Sandbox een eigen attractiepark creëren. Volgens Atari zal hiermee de kla ieke Rollercoaster-gameplay "opnieuw gedefinieerd" worden.  Tevens is het mogelijk om zelf ontworpen pretparken online te delen.

Het vierde deel in de Rollercoaster Tycoon-serie, is de eerste die op een handheld verschijnt. De game wordt ontwikkeld door n-Space, de studio die tevens verantwoordelijk is voor de handheld-versies van de Call of Duty-serie. De Amerikaanse release van Rollercoaster Tycoon 3D staat gepland voor mei volgend jaar. Naar verwachting volgt een Europese release niet veel later.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou