Rockstar zoekt werknemers voor nieuwe openwereldgame

Rockstar zoekt werknemers voor nieuwe openwereldgame

Rockstar is op zoek naar werknemers voor een nieuwe openwereldgame.

Op de website van de ontwikkelaar staan diverse vacatures voor posities binnen Rockstar North, waaronder animators, programmeurs en artiesten. Zo wordt er gezocht naar mensen die "kunnen werken aan geavanceerde animatiesystemen voor grote openwereldgames die draaien rondom personages".

Hoewel het niet uniek is dat Rockstar aan een openwereldgame werkt - aangezien zowel Grand Theft Auto 5 als Red Dead Redemption 2 hier onder vallen - lijken de vacatures te hinten naar het feit dat het bedrijf aan een nieuwe Grand Theft Auto-game werkt. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

GTA 6 natuurlijk. Het zal ook wel eens tijd worden.

0

@clandestine666 Wat je zegt! Ik zie zo ontzettend uit naar een nieuwe GTA, dat ik binnenkort GTA V weer ga installeren. Dit gaat dan de 3e of 4e keer worden. Vraag me wel af of deel 6 nog in 2020 komt. Nog 2 jaar wachten zou wel een domper zijn, al wordt die kans steeds groter..

0
test

@Mellieee ik gok dat dat niet meer gaat gebeuren. Ik denk dat men wacht tot de nieuwe console generatie goed op gang is. Alhoewel een nieuwe gta een game is die een nieuwe generatie flink op weg kan helpen.

0
test

Zou welleens weer een compleet nieuwe IP van ze willen zien🤔 of Bully 2 of Manhunt 3.. Weet dat Manhunt hoogstwaarschijnlijk niet gaat gebeuren maar zou 't zo graag willen XD

0

Aanbevolen voor jou