Rockstar verkoopt GTA III-muziek op iTunes, duurder dan game | Gamer.nl

Rockstar verkoopt GTA III-muziek op iTunes, duurder dan game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het betreft albums van een tweetal radiostations uit GTA III met muziek die speciaal voor de game gemaakt is. De albums Lips 106 en Head Radio bevatten beide zeven nummers, die ook los te koop zijn. Lips 106 bevat de nummers Feels Like I Just Can't Take No More van April's in Paris, Pray It Goes Ok? van Boyz 2 Girls, Grand Theft Auto (Joyride) van Da Shootaz, Bump To The Music van Fatamarse, Rubber Tip van Funky BJs, Forever van Lucy en Wash Him Off van Marydancin.

Het album Head Radio heeft de nummers Change van Conor & Jay, Fade Away van Craig Gray, Life Is But A Mere Supply van Dezma, Stripe Summer van Dil-Don't, See Through You van Frankie Fame, Electronic Go Go van Scatwerk en Good Thing van Whatever.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou