Rockstar: 'Red Dead Redemption krijgt zeker nog meer DLC' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Er volgt zeker nog meer downloadbare content later deze zomer en in de herfst", aldus de uitgever. "We hebben echt wat toffe dingen in de planning. De komende maanden kondigen we data en prijzen aan." Eén van de nieuwe opties die wordt gesuggereerd is een variatie in de Free Roam-modus waarin iedereen expert-aim kan gebruiken. "Free roam moet zo weinig mogelijk restricties hebben", aldus de ontwikkelaar. "We luisteren altijd naar feedback van onze spelers."

In Red Dead Redemption kruipen spelers in de huid van een echte cowboy die er op uit trekt om een aantal schurken binnen te halen. Dat doet hij omdat de overheid zijn vrouw en kind heeft ontvoerd. Hij ziet ze alleen terug als hij de juiste boeven weet te vangen. In juni verschijnt de gratis Outlaws to the End-pack. Hierin zitten zes nieuwe mi ies die door twee tot vier spelers doorlopen kunnen worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou