Rockstar: 'Max Payne 3 blijft trouw aan zijn voorgangers' | Gamer.nl

Rockstar: 'Max Payne 3 blijft trouw aan zijn voorgangers' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De noir-thema's, de op bullet time gebaseerde gameplay, de visuele stijl, de voice-over van James McCaffrey en de tu enfilmpjes in de vorm van graphic novels zijn ook in het derde deel allemaal aanwezig. De nieuwe setting in Brazilië brengt daar geen verandering in. Sao Paolo is de grootste stad van het westelijk halfrond en is, net als New York, donker, vuil, en soms ook deprimerend", zegt Barrera.

Barrera zegt dat het zeer belangrijk is voor Rockstar Games om trouw te blijven aan de vorige Max Payne-games. Daarom hebben de Rockstar-ontwikkelaars met mensen van de studio achter de vorige games, Remedy, gediscu ieerd over het derde deel. Volgens Barrera steunt Remedy de weg die Rockstar is ingeslagen met Max Payne 3.

Plot

Uit een toelichting van het plot wordt duidelijk dat Max vanwege de gebeurteni en in het tweede deel nergens meer aan de slag kan als politieagent. In het derde deel van de reeks emigreert hij naar Brazilië om aan de slag te gaan in de beveiligingsector. Deze kans wordt hem aangereikt door oud-collega Raul Pa os, die voor hem een baan weet te regelen als beveiliger van invloedrijke makelaar Rodrigo Branco. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou