Rockstar: 'GTA V is grootste GTA ooit' | Gamer.nl

Rockstar: 'GTA V is grootste GTA ooit' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game draait om de jacht op geld in de GTA-versie van het hedendaagse Californië. Buiten de stad Los Santos (gebaseerd op Los Angeles) speelt de game zich af in de omliggende heuvels, het strand en Vinewood (Hollywood). De game biedt "een dappere nieuwe richting op het gebied van vrijheid in een open wereld, verhaalvertelling, mi ies en online multiplayer", zo schrijft de ontwikkelaar.

"Grand Theft Auto V is een radicale heruitvinding van het Grand Theft Auto-universum. We zijn extreem enthousiast om onze nieuwe visie met onze fans te delen", zo schrijft Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. Wanneer de game uitkomt en voor welke platformen, houdt de ontwikkelaar nog voor zich. Gisteren verscheen de eerste trailer van de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou