Rockstar brengt losstaande versie van Red Dead Online uit

Rockstar brengt losstaande versie van Red Dead Online uit

Red Dead Online, de online modus van Red Dead Redemption 2, wordt vanaf 1 december losstaand door Rockstar aangeboden.

De online modus kan dan dus zonder de singleplayercampagne worden gekocht op consoles en pc. Dat maakte het bedrijf gisteren bekend. Red Dead Online wordt dan tijdelijk voor 4,99 dollar - in Europa waarschijnlijk voor om en nabij de 5 euro - aangeboden tot 15 februari 2021. Daarna kost de losstaande online modus 19,99 dollar.

De standalone versie van Red Dead Online vergt 123 GB aan schijfruimte. Mensen die Red Dead Online los kopen, kunnen later alsnog de singleplayer kopen. De losstaande versie van Red Dead Online bevat alles waar andere spelers van de multiplayermodus toegang tot hebben, waaronder een aankomende update die nieuwe missies en gear voor de Bounty Hunter toevoegt.

Eerder dit jaar kondigde Rockstar al aan dat het van plan is om in 2021 een standalone versie van GTA Online, de online multiplayer van Grand Theft Auto 5, uit te brengen. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar PlayStation Plus-eigenaren kunnen GTA Online volgend jaar gratis downloaden op PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had liever gezien dat ze tijd staken in een nieuwe zombie DLC voor de singleplayer campaign

0
test

@StormFox Helaas geeft Rockstar sinds GTA 5 niet meer zoveel om singleplayer... Waarom zou je ook als je online met minder moeite veel meer winst maakt.

0
test

Ook ik heb ontzettend genoten van RDR2 single player en vind het persoonlijk de beste campaign game ooit gemaakt. Daarom heb ik me ook gewaagd aan Red Dead Online, dat ik met enig regelmaat weer probeer op te pakken met de hoop dat er nieuwe content of aanpassingen zijn. Maar ondanks een paar leuke toevoegingen (zoals nieuwe rollen) voelt deze online versie na precies 2 jaar nog steeds aan als een niet af product. Niet alleen al mijn vrienden, maar ook vrijwel de rest van de Red Dead community deelt deze mening. Daarom begrijp ik de keuze om Red Dead Online los uit te brengen helemaal niet ... :| Wat we vooral missen is dat de wereld in Red Dead Online zo dood aanvoelt. Als je geluk hebt kom je na urenlange speelsessies online een Random Stranger tegen(geel stipje), die jou hooguit berooft of die je mag wegbrengen. Daarnaast is er niet tot nauwelijks interactie met NPC’s. Dit valt allemaal pas op zodra je Single Player weer oppakt. Gelukkig zijn de meeste bugs nu wel uit Red Dead Online. En ben ik blij met de nieuwe Online Strangers, maar Red Dead Online voelt nog steeds heel leeg aan. Het enige wat ik hier uit deze actie kan maken is dat Rockstar geld probeert uit te harken...

0

Aanbevolen voor jou