Rocksmith 2014 Edition komt naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

Rocksmith 2014 Edition komt naar PS4 en Xbox One | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game is een overzetting van de gelijknamige game uit 2013, die toen verscheen voor pc, Mac, PlayStation 3 en Xbox 360. Het spel is met vrijwel elke elektrische of basgitaar te spelen. De instrumenten zijn via een usb-adapter op de pc of console aan te sluiten.

De heruitgave is te spelen op een resolutie van 1080p, en het spel geeft spelers de mogelijkheid om gameplay op te nemen en live te streamen. Spelers met zowel een PlayStation 4 als een PlayStation Vita kunnen via Remote Play nummers bestuderen op hun Vita. De Xbox One-versie van het spel ondersteunt Kinect, waardoor spelers door de menu's kunnen navigeren via stembesturing.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou