Rockfest multiplayermodus voor Guitar Hero 5 onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe competitieve modi die we kunnen verwachten zijn:

Momentum: alle spelers beginnen op de medium moeilijkheidsgraad en gaat omhoog na een reeks van 20 correct aangeslagen noten. Slaat de speler drie verkeerde noten aan, gaat het niveau omlaag.Streakers: Bouw punten met het behalen van notestreaks. De speler krijgt één punt voor een streak van tien noten, twee bij twintig enzovoorts.Perfectionist: De speler met het hoogste percentage per sectie van een nummer krijgt vier punten voor dat gedeelte, tweede plaats krijgt twee punten, derde plaats krijgt één punt.Do or Die: Mis drie noten in een sectie van een nummer en de speler ligt eruit tot de volgende sectie begint.Eliminatie: Afhankelijk van het aantal spelers en de lengte van een nummer komt een timer in beeld. Als de timer is afgelopen ligt de speler met de laagste score eruit. Laatste overblijvende speler wint.Pro Face-off: Standaard strijd om de hoogste score

De speler kan ervoor kiezen om al deze modi alleen of in teamverband te spelen. Daarnaast is het mogelijk om een speellijst te maken waarbij de verschillende speltypes elkaar per ronde afwi elen zonder terug te hoeven naar de lobby.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou