Rocket League passeert de 14 miljoen spelers | Gamer.nl

Rocket League passeert de 14 miljoen spelers | Gamer.nl

De voetbalgame met racewagens Rocket League heeft meer dan 14 miljoen spelers behaald. Dit bevestigt ontwikkelaar Psyonix. Het getal omvat spelers met een PlayStation Network-account of Xbox Gamertag. In februari werden 12 miljoen actieve spelers geregistreerd.

Psyonix deelde het nieuws zelf op hun Twitter-pagina. “Onze dankbaarheid is groot. Iedereen hartstikke bedankt!” schrijft de ontwikkelaar. Wel is bekend dat Rocket League in februari bijna vier miljoen keer was verkocht.

Later deze maand verschijnt extra Goat Simulator-geïnspireerde content voor Rocket League. Het draait in dit geval om twee antennes – de G2 Robot Antenna en de Goatenna. In de toekomst wordt daarnaast een cro over gemaakt naar Euro Truck Simulator 2. Spelers van die game krijgen extra Rocket League content en vice versa. Deze maand verschijnt daarnaast ook een volledige nieuwe modus genaamd Hoops, waarin de voetbalstijl wordt vervangen voor basketbal.

Rocket League is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Versies voor Mac en Linux. Een fysieke versie van de game ligt eind juni in de winkel.  

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou