Rocket League-ontwikkelaar Psyonix gekocht door Epic Games

Rocket League-ontwikkelaar Psyonix gekocht door Epic Games

Epic Games heeft Rocket League-ontwikkelaar Psyonix gekocht.

Dat betekent dat Rocket League later dit jaar ook op de Epic Games Store verschijnt. Hoewel er kort na de aankondiging gisteren wat verwarring ontstond, heeft Epic inmiddels laten weten dat Rocket League ook gewoon op Steam te koop blijft. Ook Psyonix laat dit weten op zijn officiële website.

Psyonix kondigde de overname gisteren op zijn website aan. "Rocket League is altijd al een game geweest die wordt gedreven door de community en dat blijft zo, en nu we samenwerken met Epic kunnen we onze community op nog betere en grotere manieren bedienen!"

Rocket League kwam in 2015 uit op PlayStation 4 en pc en later ook op andere consoles. De game, waarin spelers in teamverband met auto's een grote metalen bal in het doel van de tegenstander proberen te rijden, werd al snel enorm populair, vooral toen de game een maand lang gratis via PlayStation Plus verkrijgbaar was.

Rocket League

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dit is een zwarte dag in de geschiedenis van gaming. 1 van mijn all time favourites and try hard games is going over to the dark side. haat aan epic games op het moment -_-

0
test

@Nephenthos Want? Wat doen ze het zo slecht dan?

0
test

@Goodmushin Exclusiviteit opkopen zonder waarde toe te voegen van de gamer.

0
test

Ik speel ook al een paar jaar dagelijks een potje Rocket League via Steam. En zal dat ook blijven doen. Ik ga er niet vanuit dat het nu ineens alleen via Epic gespeeld kan worden. Wel verwacht ik dat onder Epic meer focus gelegd gaat worden op tournaments en competitief spelen, wat ik zelf wel een goed ding vind.

0

Aanbevolen voor jou