Rocket League krijgt geen power-ups | Gamer.nl

Rocket League krijgt geen power-ups | Gamer.nl

Dave Hagewood, de oprichter van Rocket League-ontwikkelaar Psyonix, meldt dat er geen power-ups worden toegevoegd aan multiplayergame Rocket League.

Fans waren bang dat power-ups zouden worden toegevoegd nadat een anonieme ontwikkelaar van de game dat claimde, maar Hagewood helpt dit gerucht via Reddit de wereld uit. 

"We gaan geen power-ups toevoegen aan de game", aldus Hagewood. "We gaan niets veranderen aan de balans, statistieken toevoegen, physics veranderen. We hebben een goede formule en er zijn al talloze manieren om de game beter te maken zonder de gameplay te veranderen."

Hagewood vermoedt dat de verwarring is ontstaan doordat de studio werkt aan mutators. Deze veranderen de regels van de gameplay, maar alleen in privéwedstrijden wanneer spelers daar voor kiezen. Er wordt overigens ook gewerkt aan een manier om spelers te straffen die tijdens wedstrijden offline gaan.

Rocket League is een nieuwe multiplayergame op PlayStation 4 die deze maand door iedereen met PlayStation Plus gedownload kan worden. In de game zijn spelers auto's en wordt er een potje voetbal gespeeld. Lees de Gamer.nl-recensie van Rocket League.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou