Rock Band 4-instrumenten krijgen geen nieuwe functionaliteit | Gamer.nl

Rock Band 4-instrumenten krijgen geen nieuwe functionaliteit | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Volgens het blad gaan de plastic instrumenten ook qua vormgeving weinig veranderen. De Stratocaster-vorm van de instrumenten komen voort uit een voortdurende samenwerking die ontwikkelaar Harmonix met muziekinstrumentenfabrikant Fender heeft. Hardwarefabrikant Mad Catz maakt de instrumenten.

Harmonix benadrukt ook dat het Rock Band 4 backwards-compatible wil maken: het wordt mogelijk om de oude gitaren en drumstellen uit de Rock Band-serie te gebruiken en ook gedownloade liedjes voor eerdere Rock Band-delen moeten weer speelbaar worden. Uitzondering op de backwards-compatibility is de keytar uit Rock Band 3, daarvoor komt geen ondersteuning in de nieuwe game.

Rock Band 4 wordt aan het einde van 2015 verwacht en verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou