Roccat introduceert muis met verwisselbare knoppen | Gamer.nl

Roccat introduceert muis met verwisselbare knoppen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Roccat's Nyth is bedoeld als mmo-muis, maar volgens Roccat heeft elke speler zijn eigen specifieke wensen. Daarom zijn de knoppen te verwi elen. Volgens Roccat is het voor mensen met verstand van 3D-printen ook mogelijk om eigen knoppen te maken. Op Gamescom volgende week wordt de muis voor het eerst aan het publiek getoond.

Roccat komt daarnaast met het Skeltr-toetsenbord waarin ruimte voor een smartphone is die via Bluetooth met het keyboard verbonden kan worden. Op het scherm van de smartphone kan verschillende informatie van de pc getoond worden. Ook dit toetsenbord is ook op Gamescom aanwezig. Later dit jaar worden releasedata van de nieuwe producten bekendgemaakt.

Roccat Nyth

Roccat Skeltr 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou