Robin Williams wordt vereeuwigd in World of Warcraft | Gamer.nl

Robin Williams wordt vereeuwigd in World of Warcraft | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Meer dan 10.000 gamers hebben een petitie op Change.org ondertekend om er voor te zorgen dat Williams, een groot World of Warcraft-fan, in de game zou worden vereeuwigd. Williams gaf regelmatig aan fan te zijn van zowel Warcraft 3 als World of Warcraft. 

Fans hebben technische gamedesigner Chadd Nervigg op Twitter gevraagd of Blizzard de petitie heeft gezien, waarop hij antwoordde dat zij er voor gingen zorgen dat dit gaat gebeuren. Het is niet duidelijk wat de rol van Williams binnen de mmorpg wordt, maar in de petitie vroegen gamers of hij grapjes zou kunnen vertellen in de Worlds End Tavern.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou