Update: Rise of the Tomb Raider komt naar Xbox Game Pass | Gamer.nl

Update: Rise of the Tomb Raider komt naar Xbox Game Pass | Gamer.nl

Update: Microsoft heeft meer games bekendgemaakt voor Xbox Game Pass. Op 1 maart verschijnen naast Rise of the Tomb Raider ook Super Lucky's Tale, Resident Evil Revelation 2, Oxenfree, Sonic CD, The Final Station en Euro Fishing op de gamedienst.

Origineel bericht: De Square Enix-game Rise of the Tomb Raider komt in maart naar Xbox Game Pa .


Larry 'Major Nelson' Hryb van Microsoft laat dit weten op Twitter. Het is te zien dat Rise of the Tomb Raider samen met zeven andere games naar de service komt. Om welke andere titels het gaat is niet bekend, al moet dat ergens deze week aangekondigd worden. Wanneer de titels precies in maart verschijnen is ook nog niet bekend.


Xbox Game Pa is een Netflix-achtige dienst, maar dan voor games die voor de Xbox One of Xbox 360 zijn uitgekomen. Voor 9,99 euro per maand krijgen gebruikers van de dienst toegang tot een selectie aan games die zij op de Xbox One kunnen spelen.

Volgens Microsoft moeten alle first party-games beschikbaar komen op Xbox Game Pa op het moment dat ze verschijnen. Microsoft begint deze nieuwe regel met Sea of Thieves, dat op 20 maart in de winkels verschijnt en dan ook gelijk op Game Pa moet staan.

Media has no description

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou