Riot Games werkt aan League of Legends-mmo

Riot Games werkt aan League of Legends-mmo

Riot Games werkt aan een mmorpg gebaseerd op de League of Legends-franchise.

Dat liet vicepresident van IP en entertainment Greg Street weten op Twitter. "Recentelijk help ik mee aan het ontwikkelen van het League-universum. We hebben alle hulp nodig, want het is de hoogste tijd. We gaan een gigantische game lanceren waar velen van jullie om hebben gevraagd." Hij werd daarna gevraagd om wat voor game het ging, waarop hij antwoordde dat het om een mmo gaat.

Riot Games geeft verder nog geen details over de game, maar de ontwikkelaar bevestigt wel aan de website PC-Gamer dat het inderdaad aan een massively multiplayer online role-playing game werkt.

Fans vragen inderdaad al jaren om een mmo gesitueerd in het League of Legends-universum. In plaats daarvan kwam Riot Games onder andere met League of Legends: Wild Rift en Legends of Runeterra.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, ze hebben er genoeg Lore voor. Ben zelf bezig met Wild Rift, speelt best goed op mobiel. (Heb een Moto G5+) Weet alleen niet wat ze qua vijanden willen gaan verzinnen, hopelijk niet alleen paarse of blauwe mannetjes ;)

0

Op zich gaaf, maar met MMO kun je alle kanten op... een MMORPG had helemaal de bom geweest, maar goed dat vereist ook nog veel meer werk kan ik me voorstellen. Denk wel dat het weer een bommetje kan zijn!

0

Aanbevolen voor jou