Rewards-programma PlayStation voor onbepaalde tijd uitgesteld | Gamer.nl

Rewards-programma PlayStation voor onbepaalde tijd uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Gebaseerd op wat we nu geleerd hebben, hebben we besloten dat het programma nog niet klaar is voor een publieke uitrol in april, zoals oorspronkelijk was gepland", schrijft Sony aan de deelnemers van de bèta. "Maar wees gerust, we zullen loyale en toegewijde klanten zoals jij blijven bedanken met een innovatief aanbod."

PlayStation Rewards zijn beloningen in de vorm van PlayStation 3-thema's en -avatars en objecten voor Home. Met de bèta, die op 31 maart afloopt, wilde Sony onder andere leren wat er voor zorgt dat spelers zich gewaardeerd voelen. Spelers krijgen deze beloningen door actief te zijn in de PlayStation-community en door specifieke opdrachten uit te voeren. Het kijken van het HD-videoprogramma Pulse op de PS3 leverde bijvoorbeeld een beloning op. De bèta liep alleen in de Verenigde Staten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou