Reverie-DLC voor Castlevania: Lords of Shadow naar maart | Gamer.nl

Reverie-DLC voor Castlevania: Lords of Shadow naar maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Reverie volgt de held Gabriel en Laura, de voormalige dienares van vampier Carmilla. Het duo vecht tegen al de kwade krachten die zijn opgestaan toen de koningin overleed. Reverie is de eerste van twee Lords of Shadow-uitbreidingen die dit jaar uitkomen. De tweede uitbreiding, Resurrection, is een groter pakket. Het verhaal van Resurrection gaat verder waar dat van Lords of Shadow stopte. 

Lords of Shadow

In Lords of Shadow staat de wereld op de rand van de afgrond. De balans tu en goed en kwaad dreigt verloren te gaan, een ontwikkeling die valt toe te schrijven aan de lords of shadow. De speler kruipt in de huid van Gabriel, die deel uitmaakt van de Brotherhood of Light en er op uit wordt gezonden om te balans te herstellen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou