Returnal-studio vraagt PS5-gamers om vandaag auto-updates uit te zetten

Returnal-studio vraagt PS5-gamers om vandaag auto-updates uit te zetten

Returnal-ontwikkelaar Housemarque raadt PlayStation 5-gamers aan vandaag de auto-update-optie op de PS5 uit te zetten, in verband met een aankomende patch.

De patch voor Returnal moet om 21:00 uur Nederlandse tijd arriveren. Er zijn nog geen details gegeven over de inhoud van deze patch.

Returnal laat spelers niet saven tijdens 'runs' door de spelwereld. Als oplossing zetten spelers nu hun PlayStation 5 in rustmodus wanneer men even pauze wil nemen of iets anders moet gaan doen. 

Een PlayStation 5 in rustmodus downloadt en installeert echter ook automatisch patches. Wanneer dat met Returnal gebeurt, wordt het spel opnieuw opgestart. Daardoor kan men dus progressie tijdens een run verliezen. Door de functie waarmee updates automatisch worden gedownload uit te zetten, gebeurt dit niet, tot de speler er zelf voor kiest de update te downloaden en te installeren.

Hoewel men wel kan saven tussen verschillende runs in Returnal, is de mogelijkheid om tijdens een run te saven een van de meest gevraagde opties voor de game. Housemarque gaf eerder al aan hier van op de hoogte te zijn, maar heeft nog niet gecommuniceerd of het dit ook gaat implementeren.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een chaos. PS5 wel uit of niet uit. Wel of geen update. Welkom in de next gen :D Makkelijker word het allemaal niet dus.

0

@Jelster "wat een chaos", niet zo overdrijven.

0
test

@Jelster ligt niet aan de next gen, maar aan een waardeloze (en pretentieuze) keuze van Housemarque om niet toe te staan dat je je voortgang opslaat... Met dat soort onzin had Sony inderdaad geen rekening gehouden, haha

0

@Michael-Raymond-Clayton dat een keuze jou niet bevalt maakt hem niet waardeloos, zij ontwikkelen een game met hun visie, dat dat niet aansluit op jouw persoonlijke wensen is jouw probleem

0
test

haha.. doet mij beetje denken aan de good old nes tijd. Ouders boos dat je te laat bent door gegaan.. maar ja spel nog niet uitgespeeld.. Ofwel tv uit en een object voor het rode lampje plaatsen zodat het net leek of ie uit staat.. Volgende dag school en maar hopen dat moeders er niet achter zou komen.. na school direct naar huis en weer vrolijk verder. Lang leve save games..

0
test

@kleinekoosjer Tegenwoordig is het verhullen van een draaiende vliegtuigmotor niet meer zo gemakkelijk 😅. Die van mij is nog redelijk stil vergeleken met wat ik op youtube gezien heb, maar de speakers gaan bij mij wel structureel 2-3 standjes hoger dan bij de andere consoles. puur om die fans niet zo te horen.

0

Aanbevolen voor jou