Return to Castle Wolfenstein ook voor Playstation 2 en Xbox | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het valt te betwijfelen of eigenaren van de Playstation 2 en de Xbox er echt op zitten wachten, maar het nu al legendarische Return to Castle Wolfenstein zal binnenkort ook een sprong maken naar de 2 next-generation consoles.

Volgens het persbericht dat we zojuist ontvingen zijn deze versies van het spel volledig aangepast om zowel graphics en gameplay van de consoles optimaal te kunnen benutten.

Net als met andere geporte games is het nog maar erg de vraag of de graphics van deze console-versies het niveau van de pc kunnen behalen. Xbox bewees met Max Payne gelukkig al enorm dicht in de buurt te komen.“Return to Castle Wolfenstein has quickly become the most critically acclaimed and widely played action shooter of 2001, and we're thrilled to bring the Wolfenstein experience to a new generation of gamers.” Todd Hollenshead, CEO, id Software said. “We're working with Raster on a number of technical and design modifications that will provide Xbox and PlayStation 2 owners a definitive gaming experience that is designed and built for their systems.”

Of hierdoor de matige online populariteit van RTCW zal gaan toenemen valt nog te betwijfelen aangezien met het ontbreken van keyboard en muis de strijd tu en pc en consoles niet bepaald gelijk is.

Of dat met de toevoeging van keyboard en muis aan de console wel gaat gebeuren is zeer onwaarschijnlijk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou