Restitutie Batman: Arkham Knight tot eind 2015 beschikbaar | Gamer.nl

Restitutie Batman: Arkham Knight tot eind 2015 beschikbaar | Gamer.nl

Spelers kunnen tot 31 december 2015 hun geld terugvragen voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight. Dit laat Warner Bros. Interactive Entertainment op Steam weten.

“Het spijt ons zeer dat veel van onze klanten nog steeds niet tevreden zijn met de pc-versie van Batman: Arkham Knight. We hebben hard gewerkt om te zorgen dat de game aan de verwachtingen zou voldoen, maar we horen dat velen van jullie nog problemen ondervinden”, zegt Warner Bros. Interactive Entertainment. “Tot aan het eind van 2015 bieden we een volledige restitutie voor Batman: Arkham Knight pc, ongeacht hoe lang je het spel gespeeld hebt. Ook kunnen spelers de bijhorende seizoenspas teruggeven met de game (niet apart).” 

Warner Bros. blijft werken aan de problemen in de game en geeft aan ook met spelers te communiceren wanneer er problemen zijn die niet kunnen worden verholpen.

De pc-versie van Batman: Arkham Knight kampte sinds de release met verschillende bugs. Op 29 oktober kwam de game opnieuw uit en kregen spelers te compensatie gratis downloads van eerdere Batman-spellen. Diverse gamers klagen echter nog altijd over aanwezige bugs.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou