Resident Evil Village heeft ray tracing en snelle laadtijden op PS5

Resident Evil Village heeft ray tracing en snelle laadtijden op PS5

Resident Evil Village ondersteunt ray tracing en snelle laadtijden op PlayStation 5.

Dat valt op de officiële PlayStation-pagina van de game te lezen. Ray tracing is een recentelijk ontwikkelde technologie waarmee licht op een realistische manier op oppervlaktes reflecteert. Ook worden de adaptive triggers en haptic feedback in de DualSense-controller gebruikt. Tot slot wordt ook de Tempest 3D AudioTech-optie toegepast. Verder valt in de beschrijving te lezen dat Village in dynamische 4K en HDR draait.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

Resident Evil Village komt ergens in 2021 uit op PlayStation 5, Xbox Series X en Series S en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nu al zin in!

0

Deze ook in VR??

0

@EdwinVP nou dat is dus een goeie vraag. Zonder te kritisch te zijn op de PS5, want dat vind Alienator vervelend en kan ie lastig mee omgaan, maar als ik het zo lees komt deze niet op de PS 4. Als ik het goed begrijp werkt een PS5 game niet met de PSVR. Dus nee volgens mij, maar wellicht dat iemand anders daar een ander idee over heeft

0

@fonsrutte PSVR owners kunnen bij Sony gratis een adapter bestellen om de PSVR compatibel te maken met PS5. Ik zou zeer verbaasd zijn als deze game er niet mee gaat werken..

0

Aanbevolen voor jou