Resident Evil Village bevat openwereldelementen

Resident Evil Village bevat openwereldelementen

Er zitten openwereldelementen in de aankomende horrorgame Resident Evil Village.

Dat blijkt uit de pagina van de game op Steam Database, waar onlangs de tag 'open wereld' aan toe is gevoegd. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat het om een complete openwereldgame gaat, is het dus waarschijnlijk dat spelers meer vrijheid krijgen dan gebruikelijk in een Resident Evil-game.

Twitteraar Dusk Golem, die al vaker correcte informatie over Resident Evil Village heeft gelekt, geeft meer nuance. Zo zouden de ontwikkelaars bij Capcom de game zelf meer als 'metroidvania' zien, waarbij dus verschillende gebieden in de game met elkaar verbonden zijn en door sterker te worden of bepaalde items te ontgrendelen spelers meer van de spelwereld kunnen verkennen.

De game bevat volgens de Steam Database-pagina ook seksueel getinte inhoud. Volgens Dusk Golem zijn de vampiervrouwen uit recentelijk verschenen trailers kort naakt te zien wanneer ze verdwijnen of gedood worden.

Resident Evil Village verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Bezitters van de game krijgen ook de multiplayergame, Resident Evil RE: Verse. 

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er zin in! Maar hopelijk niet te open, want met spellen als deze is het claustrofobische/weinig keus juist eng. Je moet die gang door en weet dat er wat kan of zal gebeuren. Niet de je keus hebt een omweg te maken :P

0
test

VR compatable of ik ga 'm niet eens proberen. Dat is Capcom haast verplicht aan iedereen die RE7 in VR heeft doorgespeeld.. No way back!🤗

0
test

@clandestine666 Zo denk ik er ook enigszins over, al wil ik de game zonder VR uiteindelijk ook wel proberen, maar pas als deze echt goed in de aanbieding is.

0

Aanbevolen voor jou