Resident Evil Village-enquête vraagt of mensen een demo willen

Resident Evil Village-enquête vraagt of mensen een demo willen

Capcom heeft een enquête rondom Resident Evil Village de deur uitgedaan waarin gevraagd wordt of mensen interesse hebben in een demo van de game.

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven voor de release van een game een enquête de deur uit sturen. Vaak is het voor uitgevers een manier om er voor te zorgen dat de juiste keuzes in de aanloop naar de release worden gemaakt. De enquête werd door Capcom gedeeld via social media en iedereen kan dan ook deelnemen.

Veel meer informatie over Resident Evil Village is er nog niet. Er gingen al lange tijd geruchten dat het spel in de maak was, maar het werd officieel onthuld tijdens de PlayStation 5-presentatie. De game draait om Ethan Winter die naar een koudLouisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

Het spel moet in 2021 in ieder geval op PS5 uitkomen. Hoewel het Romeinse cijfer acht in het logo voorkomt, heeft Capcom onlangs laten weten dat de officiële naam van de game 'Resident Evil Village' is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een kans om een spel , zonder kosten, te kunnen spelen om te zien of het aan mijn verwachtingen voldoet? Waarom zou iemand daar niet in geïnteresseerd zijn vraag ik me af.

0

@TheChief omdat Call of Duty al mijn schijfruimte heeft opgemaakt. Past geen demo meer bij :)

0
test

Waarom moet dit gevraagd worden? Was dit niet ooit de manier waarom je je game verkocht? Maar blijkbaar in deze tijd is het af en toe beter om mensen je game niet te laten zien voor ze t kopen.

0

Aanbevolen voor jou