Resident Evil-Spirits komen naar Super Smash Bros. Ultimate

Resident Evil-Spirits komen naar Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate krijgt nieuwe Spirits gebaseerd op de Resident Evil-franchise.

Spelers kunnen deze Spirits van 29 november tot 3 december tegenkomen in de game via het Spirit board. Het gaat om Chris, Leon, Wesker en Jill.

Smash Bros. Ultimate zit vol met honderden Spirits gebaseerd op allerlei franchises van Nintendo en andere uitgevers. Deze zijn te ontgrendelen via de campagne van World of Light, alsmede via directe gevechten. De Spirits voegen allerlei speciale regels aan een gevecht toe.

De afgelopen dagen konden spelers diverse Spirits gebaseerd op Pokémon Sword en Shield ontgrendelen, waaronder Grookey, Scorbunny en Sobble.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er zijn al tal van extra spirits in het afgelopen jaar erbij gekomen maar meestal was dit meegekomen met de dlc characters of kon verbonden worden aan een speelbare personage zoals Mario en Link of Peach. Van Resident evil zijn nog geen speelbare personages of assist trophies dus wellicht is dit iets voor personage 5 of voor de nieuwe line-up van seizoen 2. Hoewel ik me nog goed vermaak om tegen een vriend of online te spelen is er offline nauwelijks meer iets te doen. Zou het ook wel mooi vinden als er een dlc voor single player erbij komt.

0

Aanbevolen voor jou