Resident Evil Revelations 2 komt ook naar PlayStation Vita | Gamer.nl

Resident Evil Revelations 2 komt ook naar PlayStation Vita | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Vita-versie moet in de lente van 2015 uitkomen, aldus Sony. Resident Evil Revelations 2 stond al gepland voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One. De game is in vier episodes opgesplitst, de eerste komt 18 februari uit. De volgende drie episodes volgen in de weken daarop.

In Resident Evil Revelations 2 is Barry Burton op een gevangeniseiland op zoek naar zijn dochter Moira. Op dit eiland ontmoet hij Natalia Korda, die nabije vijanden aan kan voelen en verborgen items kan zien. Natalia is ook een speelbaar personage. Daarnaast is Claire Redfield speelbaar, zij vormt een team met Burtons dochter. Burton kwam eerder voor in de allereerste Resident Evil-game.

Sony laat ook weten dat onder andere Octodad: Dadliest Catch, The Banner Saga en Towerfall: Ascension naar de Vita komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou