Resident Evil: Mercenaries Vs. komt naar iOS | Gamer.nl

Resident Evil: Mercenaries Vs. komt naar iOS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Resident Evil: Mercenaries Vs. zal het mogelijk zijn om zowel on- als offline gebruik te maken van de multiplayermodus via Game Center. Het is mogelijk om met vier spelers tegelijk te spelen, hierin kunnen groepen van twee gevormd worden of iedereen kan individueel de strijd aangaan. In een van te voren vastgesteld tijdsbestek zal de winnaar bepaald worden aan de hand van hoeveel zombies en spelende tegenstanders zijn neergeschoten.

Zombies

Resident Evil: Mercenaries Vs. is een shooter waarin in een bepaalde tijd zoveel mogelijk zombies moet afmaken. De game voor iPad, iPhone en iPod Touch zal uitgebracht worden met één map en kan controle genomen worden over twee verschillende personages, Chris Redfield en Jill Valentine. Capcom is van plan om na de release nog meer content uit te gaan brengen voor de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou