Resident Evil-film staat gepland voor 3 september

Resident Evil-film staat gepland voor 3 september

De aankomende Resident Evil-film staat gepland voor 3 september. Dat meldt href="https://deadline.com/2021/02/resident-evil-kaya-scodelario-movie-labor-day-theatrical-release-date-1234687790/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Deadline</a>.

De film betreft een reboot van het filmuniversum en speelt zich af in Raccoon City in 1998. De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere The Maze Runner-actrice Kaya Scodelario en Ant-Man and The Wasp-actice Hannah John-Kamen. Verdere details over de personages en het verhaal zijn nog niet bekend.

De reboot wordt geschreven en geregisseerd door Johannes Roberts, die eerder haaienfilm 47 Meters Down regisseerde. Johannes geeft aan een 'angstaanjagende ervaring' te willen bieden en inspiratie te halen uit de eerste twee Resident Evil-games.

Op 3 september moet de film in bioscopen verschijnen. Naast de film werkt Netflix aan een live-action- en animatieserie in het Resident Evil-universum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zullen we tegen die tijd nog wel eens zien. Net als de berg andere films die dit jaar eigenlijk zouden moeten verschijnen.

0

Aanbevolen voor jou