Nieuwe Resident Evil-film gaat terug naar de oorsprong van het spel

Nieuwe Resident Evil-film gaat terug naar de oorsprong van het spel

Een nieuwe Resident Evil-film wordt gemaakt door regisseur Johannes Robert, die eerder de films 47 Meters Down en The Strangers: Prey at Night maakte. De regisseur sprak kort over de nieuwe film.

In december 2018 werd Johannes Roberts aangenomen als regisseur. Wanneer Screenrant in een interview met Roberts vraagt hoe het zit met de film, antwoordt Roberts het volgende: “Daar zijn we momenteel actief mee bezig. Ik deed een pitch en ze hielden er echt van. Dus daar zijn wij op dit moment echt mee bezig. Ik ben daar altijd op kantoor. Dus ja, het is geweldig. Het wordt super eng. Het is super, super eng. En het gaat terug naar de oorsprong van het spel. Ik denk dat ik op dit moment niet veel meer mag zeggen dan dat. Maar het wordt heel leuk.”

De laatste Resident Evil-film, Resident Evil: The Final Chapter, kwam uit in januari 2017. De film werd met gemengde gevoelens ontvangen door fans en critici. Er zijn in totaal zes Resident Evil-films uitgekomen, waarvan de eerste in 2002 verscheen.

Al eerder dit jaar kwam de fantastische remake uit van de tweede game in de franchise, lees hier onze review.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd. Ik was in eerste instantie geen groot fan van de huidige resident evil films maar ben ze gaandeweg wel gaan waarderen. De games daarentegen speel ik allemaal graag om verschillende redenen. Dus heb goede hoop voor deze film

0
test

Ik vond de oude films wel tof. Ik hoop dat de nieuwe wel super super eng wordt.

0

Aanbevolen voor jou