'Resident Evil 6 heeft coöp voor zes spelers' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de informatie, die inmiddels door Microsoft van de gamepagina is gehaald, zou de game ook een offline multiplayermodus voor twee spelers hebben. Microsoft en Capcom hebben de berichtgeving bevestigd noch ontkend. 

De game volgt in ieder geval twee verhaallijnen, die van Leon Scott Kennedy in het Amerikaanse plaatsje Tall Oaks en die van Chris Redfield in China. Dit is bekendgemaakt via het officiële Twitter-account RE_Games. Er zou bovendien nog een derde mannelijke hoofdpersoon zijn en mogelijk nog een derde verhaallijn. Die hoofdpersoon wordt nog geheim gehouden.

Volgens berichten van hetzelfde Twitter-account lopen er zeventigduizend zombies rond in Tall Oaks, die "anders zijn dan de speler gewend is". Resident Evil 6 is volgens de producer, Yoshiaki Hirayabashi, de grootste Resident Evil-game tot nu toe.

Resident Evil 6 komt op 20 november uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. Een PC-versie volgt later.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou