Resident Evil 4 komt 30 augustus naar PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

Resident Evil 4 komt 30 augustus naar PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

Capcom brengt Resident Evil 4 op 30 augustus naar PlayStation 4 en Xbox One. In maart en juni dit jaar kwamen opgepoetste versies van respectievelijk Resident Evil 6 en 5 ook al uit op de consoles.

De horrorgame uit 2005 krijgt met de nieuwe versies ook een aantal upgrades. Zo krijgen spelers toegang tot alle bonuscontent uit de originele versie, evenals alle content die in latere versies is toegevoegd. Resident Evil 4 kwam in 2005 voor het eerst uit op de Nintendo Gamecube en daarna ook op PlayStation 2. In 2007 is de game vervolgens ook op de Wii en pc uitgebracht. 

Verder krijgt het mysterieuze personage Ada Wong een eigen zijmi ie die open stukken in het verhaal van hoofdpersonage Leon verder invult. Daarnaast worden spelers die de campagne weten uit te spelen beloond met de Mercenaries Mode, waarin ze met iconische personages als Wesker kunnen spelen.

De verwachting is dat Resident Evil 4 19,99 euro gaat kosten, aangezien Resident Evil 5 en 6 destijds ook voor die prijs te downloaden waren.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou