Resident Evil 3 Remake ontwikkeld door voormalige CEO PlatinumGames

Resident Evil 3 Remake ontwikkeld door voormalige CEO PlatinumGames

De remake van Resident Evil 3 wordt ontwikkeld door een nieuwe studio die is opgericht door Tatsuya Minami, de voormalige CEO van PlatinumGames.

Dat meldt VideoGames Chronicle. De studio heet M-Two Inc en is op dit moment druk in de weer met de ontwikkeling van de remake. Diverse voormalige werknemers van PlatinumGames en Capcom werken bij de ontwikkelaar. De studio bestaat sinds 2017 en is onafhankelijk - het werkt ook aan eigen projecten.

Verschillende bronnen melden aan VGC dat Minami contact heeft opgenomen met Shinji Mikami - de bedenker van de Resident Evil-franchise - om samen met hem M-Two op te richten. Mikami zou echter hebben besloten om bij Bethesda's Tango Gameworks te blijven. Toch zou de naam van de studio gebaseerd zijn op de namen van Mikami en Minami - vandaar 'M-Two'.

Resident Evil 3 Remake werd gisteren tijdens de State of Play-presentatie aangekondigd. De game komt op 3 april 2020 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De multiplayergame Project Resistance, dat al eerder was onthuld, wordt onderdeel van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou