République Remastered verschijnt op 26 februari voor pc | Gamer.nl

République Remastered verschijnt op 26 februari voor pc | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

République verscheen eerder in verschillende episodes op iOS, OS X, Windows en in de Google Play Store en Amazone Appstore. De pc-versie kost 24,99 dollar, al is nog niet bekend wat de prijs in euros wordt.

De Remastered-versie bevat de eerste drie episodes, deel vier en vijf worden laten toegevoegd. De graphics worden bewerkt in Unity 5. Er komt ook een Deluxe Edition, die 34,99 dollar gaat kosten. Deze versie bevat een soundtrack, documentaire en twee prototypes. In de lanceringsweek ontvangen spelers 20 procent korting op hun aankoop.

République is gefinancierd door een crowdfunding-campagne op Kickstarter. Deze haalde het bedrag van 555.000 dollar op. In onderstaande afbeelding wordt het verschil tu en de mobiele versie en de Remastered-versie getoond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou