Remedy's CrossfireX uitgesteld naar volgend jaar

Remedy's CrossfireX uitgesteld naar volgend jaar

De shooter CrossfireX is uitgesteld naar 2021, zo is aangekondigd.

De game had eigenlijk eind dit jaar uit moeten komen, maar de ontwikkeling is vertraagd vanwege de gevolgen van het coronaviris. Een precieze nieuwe datum voor de shooter is er nog niet.

Crossfire is een populaire multiplayershooter van Smilegate die vooral in Aziatische landen veel spelers heeft. Remedy Entertainment - bekend van Control en Alan Wake - maakt een bijbehorende campagne genaamd CrossfireX. De game is in ontwikkeling voor Xbox Series X, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is ongelofelijk:-(

0
test

@Roy36NL ach phil spencer zei al dat er door covid heel veel uitgesteld ging worden, maar dat was meer games die in 2021 zouden uitkomen.

0
test

was dit nou eigenlijk een gamepass game of niet?

0
test

@hulstpower ik dacht van wel. Zou niet alles wat in die showcase getoond werd op pass uitkomen? Even niet zeker bij welke showcase dat nou gezegd is.. maar dacht ook bij deze.

0
test

@kleinekoosjer Ja dat was volgens mij de laaste en klopt daar zeiden ze toen elke game die je ziet komt naar gamepass. Maar dacht dat ik toen ook yakuza zag maar die is niet naar gamepass gekomen. Maar denk dat ik het ene door elkaar haal.

0

Aanbevolen voor jou