Remake Prince of Persia: The Sands of Time gelekt

Remake Prince of Persia: The Sands of Time gelekt

De remake van Prince of Persia: The Sands of Time is gelekt op de Russische versie van Uplay. Dat merkte Resetera-gebruiker href="https://www.resetera.com/threads/prince-of-persia-the-sands-of-time-remake-leaked-banner-image-from-russian-uplay.283802/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Andrew DTF</a> op.

Er zijn twee afbeeldingen een korte video gelekt, waarop de remake kort te zien is. Een releasedatum en platformen zijn nog niet bekend.

Er gingen al eerder sterke geruchten over een Prince of Persia-remake. Zo spotten fans eerder een logo uit The Sands of Time op een officiële afbeelding van Ubisoft. De remake wordt zeer waarschijnlijk vanavond tijdens Ubisoft Forward onthuld. De presentatie begint om 21:00 uur.

Prince of Persia: The Sands of Time verschoon oorspronkelijk in 2003 voor de PlayStation 2, Xbox, GameCube en pc. In 2010 verscheen ook een gelijknamige film met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol.

Prince of Persia
Prince of Persia

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb deze tweede trilogie nooit gespeeld. Ik ben vooral dol op de originele eerste twee: Prince of Persia Prince of Persia: The Shadow and The Flame Daarna had je ook nog Prince of Persia 3D, maar dat was niet zo'n goed spel. Ik heb wel interesse in remakes van de tweede trilogie, want vroeger heb ik ze links laten liggen, omdat 'ze 3D' waren.

0

@whaha Ze zullen nog steeds 3D zijn he ;) Het is niet te vergelijken met de oorspronkelijke 2D versies, de 3e dimensie voegde voor mij teveel rek toe in de games. Puzzels worden zo langdradig om te moeten oplossen. Het is vaak wel duidelijk wat je moet doen, maar je spendeert dan gerust een kwartier om jezelf van punt A naar punt B te parkouren omdat men het wel erg leuk vond om je nonstop naar een andere muur of kolom te moeten laten overspringen. In the Two Thrones vond ik het wel iets beter geimplementeerd, aangezien die game je vaker verplicht om je rot te rennen. Dat adrenaline factortje helpt wel.

0
test

Ik mag toch hopen dat dit het BEFORE en niet AFTER van de remake is en niet de daadwerkelijke remake toch? Want dit ziet er echt niet uit.. Waren ze echt zo lelijk? Het was destijds 1 van mijn favo games.

0
test

@WvA Ik heb net de live uitzending bekeken van Forward, en ik heb slecht nieuws voor je: De 2003 versie zag er beter uit. Puur de naam even uitmelken. Waarschijnlijk moet The Settlers hiervoor opgeofferd worden of zo. Wat een joke.

0

Aanbevolen voor jou