'Releaseplannen Cyberpunk 2077 blijven onveranderd'

'Releaseplannen Cyberpunk 2077 blijven onveranderd'

Cyberpunk 2077 loopt nog steeds volgens planning voor de releasedatum in september. Dat heeft ontwikkelaar CD Projekt CD Red gezegd in een rapport.

In een rapport die onlangs is uitgekomen zegt de directeur van CD Projekt CD Red, Adam Kiciński, dat alles tot nu toe volgens planning loopt. De ontwikkelaars zijn drie weken geleden begonnen met thuiswerken en daar zijn volgens Kiciński nog geen problemen uit ontstaan.

"Onze doelen zijn niet veranderd; Allereerst willen we Cyberpunk 2077 in september uitbrengen. We voelen ons gemotiveerd en beschikken over de benodigde middelen om dit doel te bereiken,” zegt Kiciński. “We zijn ook van mening dat onze jarenlange strategie van het vermijden van schulden en het opbouwen van kasreserves ons goed hebben voorbereid om eventuele problemen, die in deze moeilijke tijden op ons wachten, het hoofd te bieden," voegde hij eraan toe.

Vorige week maakte Sony bekend dat de release van The Last of Us 2 was uitgesteld vanwege het coronavirus. Dit zorgde voor de angst dat Cyberpunk 2077 ook uitgesteld ging worden, vooral omdat de game eerder al vertraging opliep. Kiciński herhaalde daarom woensdag in het persbericht: "Onze plannen zijn niet veranderd - we zijn op weg naar de release van Cyberpunk in september."

Cyberpunk komt op 17 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Crunchtijd dus.

0

Aanbevolen voor jou