Releasedatum Immortals Fenyx Rising mogelijk gelekt

Releasedatum Immortals Fenyx Rising mogelijk gelekt

De releasedatum van Immortals Fenyx Rising is mogelijk gelekt via de Microsoft Store. De game zou op 3 december 2020 verschijnen.

Dat deelt Wario64 op Twitter via screenshots van de Amerikaanse Microsoft Store. Ook zou de game smart delivery voor Xbox Series X ondersteunen en zijn verschillende screenshots gelekt.

Volgens de beschrijving kruipen spelers in de huid van Fenyx, die vecht tegen een afgod om de Griekse goden van de ondergang te redden. Immortals Fenyx Rising stond eerst bekend als Gods & Monsters, dat werd tijdens E3 2019 aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Volgende week deelt Ubisoft vermoedelijk de officiële releasedatum van de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Manmanman, hoe krijg ik dit allemaal gespeeld dit najaar: deze + Cyberpunk, Shadowlands, AC en ik vergeet er vast nog een.

0
test

@Sokpop Gewoon spelen en pas kopen wanneer je de andere uitgespeeld hebt? geen noodzaak toch om het allemaal nog dit najaar te spelen..

0
test

Ik ben benieuwd, ziet er wel interessant uit. Overigens vind ik de naam echt om te huilen. Een samenraapsel van wat generieke woorden en dan bewust de spelling van Phoenix foutief omdat je anders de game nooit zal vinden tussen alle andere super originele "phoenix rising" termen

0

Aanbevolen voor jou