Releasedatum gelekt voor Forza Horizon 3 | Gamer.nl

Releasedatum gelekt voor Forza Horizon 3 | Gamer.nl

Een releasedatum voor Forza Horizon 3 is gelekt door NerdLeaks. De nieuwe Forza Horizon-titel verschijnt op 27 september exclusief voor Xbox One en Windows 10 en introduceert een nieuwe auto, namelijk de Lamborghini Centenario. 

Het lek verschijnt een aantal uur voor de geplande Microsoft E3-persconferentie, die op 18:30 uur Nederlandse tijd van start gaat. Volgens NerdLeaks speelt de nieuwe Forza Horizon 3 zich af in Australië. Het bevat extreme terreinen om op te racen en heeft daarnaast de grootste open wereld die ontwikkelaar Playground Games ooit heeft gemaakt. De game heeft daarnaast een co-op campaign voor vier spelers.

Volgens NerdLeaks wordt de nieuwe Forza Horizon direct na de introductie van de Xbox One S geïntroduceerd. Informatie over deze kleinere Xbox One lekte gisteren al. NerdLeaks lekte eerder onder andere de titels en logo’s voor Pokémon Moon & Sun en informatie over Watch Dogs 2.

Duidelijkheid over zowel Forza Horizon 3 als de Xbox One S wordt waarschijnlijk gegeven tijdens de persconferentie van Microsoft om 18:30 uur Nederlandse tijd. Deze is te volgen hier te volgen op Gamer.nl. 

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou