Releasedata Splatoon 2 en Arms bekend | Gamer.nl

Releasedata Splatoon 2 en Arms bekend | Gamer.nl

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht zijn de releasedata van de Switch-games Splatoon 2 en Arms bekendgemaakt.

Arms verschijnt op 16 juni. Op diezelfde dag worden nieuwe Joy-Con-controllers en straps in de kleur Neon Yellow verkocht, evenals een Joy-Con AA Battery Pack die aan Joy-Cons geplaatst kan worden om ze langer mee te laten gaan.


Nintendo onthulde ook een nieuw personage voor Arms genaamd Min Min, die naast haar armen ook haar voeten kan gebruiken om aan te vallen. Daarnaast is een vierspelermodus aangekondigd waarin twee teams van twee spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

Media has no description
Media has no description

Ook de releasedatum van Splatoon werd aangekondigd. De game verschijnt op 21 juli voor Switch en heeft een nieuwe modus genaamd Salmon Run. In deze coöperatieve modus voor vier spelers moeten Power Eggs verzameld worden en in een mand gegooid worden. De eigenaren van deze eieren, de Salmonid, zijn hier echter niet blij mee en jagen op spelers.

Daarnaast toonde Nintendo nieuwe amiibo voor Splatoon 2, namelijk de Inkling Girl, Inkling Boy en Inkling Squid. Door deze in te scannen verschijnen de figuren in de game en worden het vrienden. Spelers kunnen ze daarna customizen, andere kleding aantrekken, en een selfie met ze nemen. Ze onthouden ook loadouts van spelers. Dit is ook mogelijk met de amiibo van de eerste game.

Media has no description

Al het nieuws van de Nintendo Direct:

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou