Releasedata en inhoud expansion pass Destiny 2 mogelijk gelekt | Gamer.nl

Releasedata en inhoud expansion pass Destiny 2 mogelijk gelekt | Gamer.nl

Op Reddit claimt een medewerker van retailer Gamestop een interne memo te hebben gekregen van Bungie. Hierin staat dat de uitbreidingen van de game in de winter van 2017 en de lente van 2018 moeten uitkomen.

De interne memo voor winkelketens zegt over de expansion pa : "De Destiny 2 expansion pa bevat reserveringen voor zowel uitbreiding 1 als uitbreiding 2, die uitkomen in de winter van 2017 en de lente van 2018. De uitbreidingen bieden gloednieuwe verhaalmi ies, coöperatieve activiteiten, competitieve multiplayer en een schat aan nieuwe wapens, armor, en uitrusting." De echtheid van de afbeeldingen is niet bevestigd, dus het is mogelijk dat de informatie onjuist blijkt te zijn.

Vorige week onthulde Bungie de game en de collector's edition inclusief expansion pa . Uit de afbeelding hiervan is op te maken dat de uitbreidingen vermoedelijk gaan draaien om de personages Osiris en Rasputin.

Destiny 2 verschijnt op 8 september 2017 voor de Playstation 4, Xbox One en pc. De cosmetische eigenschappen van personages, zoals geslacht, haarkleur en cla zullen overgedragen worden naar de game. Andere aspecten, zoals krachten, valuta en items zullen niet worden overgedragen vanaf het eerste deel.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou