Release Weapons Factory UT binnenkort | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op de homepage van de Weapons Factory mod voor Unreal Tournament (oorspronkelijk voor Quake 2) valt te lezen dat de mod bijna klaar is, de eerste versie tenminste.

Deze mod is een cla -based Capture the Flag mod met onder andere engineers, snipers, cyborgs en medics. Er zijn in totaal 10 cla es. Er zullen 3 CTF modes inzitten. De ene is dezelfde als die in UT te vinden is, in de tweede zal de vlag voor een bepaalde tijd blijven liggen wanneer deze gedropt is door de tegenstander (meestal onder dwang ) en kan alleen de tegenstander ermee vandoor gaan. En bij de laatste zal je de vlag helemaal terug naar de basis moeten brengen.Well the first public release of WFUT is close at hand. We just need a few servers to sponsor us. Now, we're looking for real connections here, so NO ISDN or cable modem connections need to apply :)

So if you have some room, and bandwidth, give me a jingle at spoon@planetunreal.com

More news on the first public release to follow in the next few days.Zoals je hierboven kon lezen in de quote zijn ze op zoek naar serverruimte, denk dan alleen niet aan een cable connection maar meer iets aan een Gamepoint of fileplanet .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou