Release van Dying Light 2 is uitgesteld

Release van Dying Light 2 is uitgesteld

Techland heeft de release van Dying Light 2 uitgesteld.

De game zou eerst ergens in de lente van dit jaar verschijnen, maar dat gebeurt nu niet meer. Het bedrijf liet via Twitter weten dat het meer tijd nodig heeft voor de ontwikkeling. Techland noemt daarbij geen nieuwe releasedatum of -periode. "Blijf afwachten en bedankt aan al onze fans voor hun ondersteuning, geduld en begrip."

Dying Light 2 draait om Aiden, een overlevende in een geïnfecteerde wereld. In de game is de infectie die mensen verandert in razende zombies verder gevorderd en hebben mensen zich opgedeeld in verschillend facties. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, alsmede PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dying Light 2 is niet de enige game die de afgelopen tijd is uitgesteld. Ook games als Cyberpunk 2077, Final Fantasy 7 en Iron Man VR hebben deze maand nieuwe releasedata gekregen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb echt het idee dat deze titel al 2 jaar geleden uit zou komen. Me heel erg vermaakt met deel 1, maar denk dat ik deze ga laten liggen.

0

Gaat lekker zo. Komt er uberhaupt nog een game uit?

0

@Ayho het is rustig tot de consoles. En denk dat developers ook liefst even de nieuwe hardware laten passeren voor ze iets uitbrengen. Er komen nog nieuwe generatie processors en gpu`s aan. 2020 is net als 2019 erg rustig kwa grote titels.

0

Aanbevolen voor jou