Het begint bijna een soap te worden, de multiplayeroptie in Heroes of Might and Magic IV. Terwijl de klanten bij aanschaf er nog attent op werden gemaakt dat een multiplayer patch "zo snel mogelijk" zou verschijnen is dit tot op heden nog niet gebeurt. En dit terwijl het spel al tijden op de markt is.

Vandaag zou het dan eindelijk gebeuren, Infogrames had aangekondigd dat de multiplayerpatch eindelijk zou verschenen. En alweer worden de fans teleurgesteld. Op de dag van de release, vandaag dus, meld Infogrames dat de patch weer is uitgesteld. De releasedatum is nu verschoven naar begin September.

Infogrames have corrected their news about the availability of the multiplayer patch for Heroes of Might and Magic IV. According to the new statement, 3DO will complete the coding of the patch by the end of August and release it in the first week of September

Het zou tijden worden dat de patch eindelijk eens verschijnt, het is behoorlijk nalatig van Infogrames en 3DO dat de patch zo lang op zich laat wachten.