Registratie voor Project xCloud-preview in Nederland open

Registratie voor Project xCloud-preview in Nederland open

De registratie voor de preview van de streamingdienst Project xCloud is geopend voor Nederland. Dat maakte Microsoft bekend middels een persbericht.

Vorig jaar kwam deProject xCloud-preview al uit in de Verenigde Staten, Groot Brittannië en Zuid-Korea. Nu heeft Microsoft haar plannen aangekondigd om de preview van streamingdienst ook naar West-Europa te brengen. De preview komt in Nederland en tien andere Europese landen uit . De registraties voor de preview zijn nu open. Voor de preview moeten gebruikers in het bezit zijn van een smartphone met Android-versie 6.0 of hoger, een Xbox One-controller met Bluetooth, een geschikte internetverbinding en de Game Streaming-app uit de Google Play Store.

Over de releasedatum van de preview heeft Microsoft ook meer duidelijkheid gegeven. In het persbericht geeft Microsoft aan dat het plan is om de Project xCloud-preview uit te brengen in de Europese landen, zodra hun netwerk minder overbelast is. Dat komt op dit moment door het vele thuiswerken vanwege het coronavirus. Wanneer dat moment gaat komen is nog niet bekend.

Met Project xCloud is het uiteindelijk de bedoeling dat gebruikers games naar alle apparaten kunnen streamen, zonder dat die games gedownload hoeven te worden. In plaats daarvan worden de games gestreamd via de datacentra van Microsoft.

xCloud

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat er vanavond wat bekend word vanaf wanneer we xcloud kunnen gebruiken

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Want Apple. Ze mogen maar testen met 1 game tegelijk voor iOS.

0

Aanbevolen voor jou