Regisseurs Ghost of Tsushima krijgen onderscheiding daadwerkelijke Tsushima

Regisseurs Ghost of Tsushima krijgen onderscheiding daadwerkelijke Tsushima

De regisseurs van Ghost of Tsushima, Nate Fox en Jason Conell, krijgen een href="https://www.videogameschronicle.com/news/ghost-of-tsushima-devs-to-be-made-permanent-ambassadors-of-the-real-island/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onderscheiding </a>van de burgemeester van de daadwerkelijke stad Tsushima.

Burgemeester Hiroki Hitakatsu zegt in een statement dat beiden worden beloond voor het verspreiden van de naam en geschiedenis van Tsushima.

"Zelfs een hoop Japanse mensen kennen de geschiedenis van de Gen-ko-periode niet. Als het aankomt op de wereld, de naam en de locatie van Tsushima is het letterlijk onbekend, dus ik kan ze niet genoeg bedanken voor het vertellen van ons verhaal met zulke fenomenale graphics en diepgaande verhalen."

Fox en Conell zijn officieel Ambassadeur van Tourisme, 'tot ze de titel niet meer willen'. Hitakatsu zegt ook met ontwikkelaar Sucker Punch en Sony Interactive Entertainment samen te werken om een toerismecampagne op basis van de game op te zetten.

Ghost of Tsushima verscheen vorig jaar voor PlayStation 4. De game vertelt het verhaal van de Mongoolse invasie van het eiland Tsushima en verkocht 5 miljoen stuks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf. Tof dat een game dit kan bereiken.

0
test

Ooit voor PC en Oculus Quest 2 misschien? Kan maar hopen.

0

Aanbevolen voor jou