Regisseur Warcraft wil een trilogie maken | Gamer.nl

Regisseur Warcraft wil een trilogie maken | Gamer.nl

Duncan Jones, regisseur van de aankomende Warcraft-film, wil een trilogie maken gebaseerd op de reeks. De regisseur van onder andere Moon en Source Code heeft al sinds 2011 geen film uitgebracht, maar is nu bijna klaar met de eerste Warcraft-film.

In een interview met Den of Geek geeft Jones aan erg nauw samen te hebben gewerkt met Chris Metzen, de man die als senior vicepresident van Blizzard medeverantwoordelijk is voor het verhaal van Warcraft. Samen hebben ze besproken dat ze graag een trilogie zouden maken, waarvan Warcraft de eerste film zou zijn. De felle spanning tu en de Horde en de Alliance, de twee kampen in de Warcraft-games, is één van de uitgangspunten bij het maken van die film.

Jones zei hierover in het interview: "Mijn grote pitch aan Blizzard was dat ik een oorlogsfilm wilde maken die ik vanuit beide kanten wilde vertellen. Ik wilde helden aan beide kanten en ik wilde dat je met beide kanten iets zou hebben [...] en dat sommige mensen zouden duimen voor de ene en anderen voor de andere kant."

Over mogelijke vervolgen is nog niets bekend, maar de Warcraft-film moet op 10 juni 2016 verschijnen.

Door FilmFan.nl

Gerelateerde artikelen:

Zo ziet Orgrim in Warcraft eruit

Check de omgeving uit de Warcraft film in 360 graden

San Diego Comic-Con 2015: Warcraft posters

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou